Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

Je zal het maar meemaken: je heb net een bad genomen, maar merkt dat het water tergend traag wegloopt. Of je spoelt het toilet door, maar ziet het water omhoog komen in plaats van zakken. Hoogstwaarschijnlijk zit je met een verstopping, veroorzaakt door vetophoping, een obstakel in de afvoer of misschien wel kalkafzetting.

In plaats van zelf aan de slag te gaan en het verstoppingsprobleem halfslachtig aan te pakken, doe je beter beroep op een gespecialiseerde en ervaren ontstoppingsfirma zoals Q-Clean Kortrijk. Geef ons een seintje en onze interventiewagen in de regio Kortrijk staat binnen de 24 uur bij je thuis. Die is voorzien van alle mogelijke tools om jouw verstoppingsprobleem meteen te verhelpen. Na een grondige analyse en diagnose pakken de medewerkers van Q-Clean Kortrijk de verstopping aan. Met een spiraal, frees of onder hoge druk maken wij je leidingen weer helemaal vrij, zodat jij binnen de kortste keren weer kan genieten van een verkwikkende douche of bad. Bovendien garanderen wij je dat al onze ontstoppingswerken zonder breekwerk gebeuren en geen schade toebrengen aan het milieu.

Slagen we er toch niet meteen in je afvoerleidingen te ontstoppen? Dan laat je best een cameraonderzoek of rookdetectie uitvoeren om de exacte aard en locatie van de ontstopping te detecteren.

Wil je beroep doen op de diensten van Q-Clean Kortrijk? Contacteer ons!

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.