Ontstoppen van alle riolen

Stellen de medewerkers van Q-Clean Kortrijk vast dat de verstopping zich niet in je afvoer bevindt, dan nemen ze een kijkje in je riolering. Net als voor je afvoer, gaan ze hierbij niet onbezonnen te werk. Eerst wordt de huidige situatie grondig bekeken en geanalyseerd om de locatie en aard van de verstopping correct vast te stellen. Op basis van die gedetailleerde diagnose gaan onze ervaren medewerkers aan de slag. Met behulp van een frees, spiraal of door gebruik van hoge druk maken jouw riolering weer helemaal vrij, zonder breek- en kapwerk en met respect voor het milieu.

Q-Clean Kortrijk ontstopt alle rioleringen, gaande van een diameter van 110 cm tot een diameter van 400 cm en meer. Wij verzorgen ontstoppingswerken voor particulieren, handelszaken, bedrijven en overheidsinstellingen. Indien gewenst maken we ook het controleputje of slibvanger leeg.

Kunnen we de aard en locatie van de verstopping niet meteen terugvinden, dan kan optioneel gebruikgemaakt worden van cameraonderzoek of rookdetectie.

Wil je gebruikmaken van de diensten van Q-Clean Kortrijk? Contacteer ons vandaag nog.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.