Cameraonderzoek riolering

In sommige gevallen slaagt de medewerker van Q-Clean er niet in de verstopping te lokaliseren, waardoor de ontstopping niet meteen kan gebeuren. In dat geval kunnen we gebruikmaken van een cameraonderzoek. Met behulp van een van onze gespecialiseerde camera’s verkennen we de leidingen van je afvoer of riolering om zo de exacte aard en locatie van de verstopping op te sporen: breuken, barsten, lekken, wortelgroei of andere obstakels.
Op basis van de camerabeelden wordt vervolgens een gedetailleerd rapport opgemaakt, dat we digitaal of op papier aan de klant overhandigen. Dat rapport kan eveneens de basis vormen voor mogelijke herstellingswerken aan je afvoer of riolering. Ook hiervoor kan je natuurlijk terecht bij Q-Clean Kortrijk.

Beschikt jouw woonst in de regio Kortrijk over erg smalle afvoerleidingen? Geen probleem, onze camera’s wringen zich door de smalste openingen en zorgen zo voor een perfect beeld van de toestand van je afvoerleidingen of riolering.

Wil jij een grondig cameraonderzoek laten uitvoeren door Q-Clean Kortrijk? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.